Pink Panthers sikerek

2020. március 17 - Kategória: Hírek
pink.jpg
 
Március 9.-én elindult a 2020-as versenyszezon a Magyar TáncSport Szakszövetség Akrobatikus Rock And Roll szakágának keretén belül. 
Az első Budapest Területi fordulót a Szentendrei székhelyű, de Dunabogdányban is több mint 5 éve rock and roll táncoktatást tartó Pink Panthers TSE rendezte az MTASZ-al karöltve.
A tavalyi évben is sikeres dunabogdányi táncosok, idén gyönyörűen indították a versenyszezont és irigylésre méltó helyezéseket értek el.
A Children párosok között Rebe Levente és Klemm Janka az előkelő 4.helyet szerezte meg. Ézsiás József és Vogel Kira annak ellenére, hogy kis baki csúszott a döntős programjukba, és így a 6.helyen végeztek, változatlanul tartják a Budapest Területi Ranglistán a 3.helyet.
Children nagyformációs mezőnyben újonc Rock Class csapat a 4.helyet szerezte meg. Ebben a csapatban dunabogdányi, leányfalui, visegrádi és szentendrei gyerekek együtt táncolnak.
Children kisformációs mezőnyben óriási siker született, a tavalyi évben is Magyar Bajnoki döntőt táncoló Géppuskalábúak csapata kimagasló táncukkal elfoglalták a dobogó legfelső fokát, megnyerték a kategóriájukat. Ezzel az eredménnyel átvették a Területi Ranglistán az 1.helyet és bizakodva várják az országos megmérettetéseket. A csapat tagjai: Földes Lilla, Klemm Janka, Vogel Kira, Lakatos Regina, Vanek Lotti és Mészáros Nóri.
A gyerekek edzője Móra Eszter, aki folyamatosan várja Dunabogdányban és Leányfalun a rock and roll iránt érdeklődő táncoslábú gyerekeket már óvodás kortól.
 
Rock Class.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rock Class csapat
 
 
 
Ézsiás József-Vogel Kira.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vogel Kira és Ézsiás József
 
 
 
 
Rebe Levente-Klemm Janka.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klemm Janka és Rebe Levente
 
 
 
Géppuskalábúak edzőjükkel Móra Eszterrel.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Géppuskalábúak edzőjükkel, Móra Eszterrel